B TOTAL GENERAL SERVICES S.R.L. este o firmă de import și distribuție, cu capital integrat privat, fondată în anul 2018 cu scopul de a oferi clienților o gamă variată de scule și unelte pneumatice și electrice industriale-profesionale, echipamente și diferite accesorii. Suntem specializați în domeniul înșurubării și oferim produse performante pentru soluții de aplicare extreme:

  • elemente de control electronice si automate;
  • înșurubări pneumatice, hidro-pneumatice;
  • electrice; alimentatoare automate de suruburi;

Firma a ales să colaboreze cu parteneri ce au multă experienţă în domeniu. Produsele şi serviciile sunt realizate la cele mai ridicate standarde calitative, astfel încât clienţii să fie încântaţi timp îndelungat de acestea.

Produsele noastre sunt folosite și de mari firme de renume, ca: Lexus,Toyota, Nissan, Honda, Fiat, Ferrari, Lamborghini, Electrolux, Mercedes, Chicco, Iveco, Opel, Audi, Suzuki, De Longhi, Siemens, Ducatti, Yazaki…

Posibilii noștrii clienți sunt unitățile industriale din sectorul mecanic (industria auto-autocamioane, industria navală, industria feroviară, industria de armament), industria electrică-electronică, industria de mobilier, ateliere de întreținere și reparații, serviceuri, ateliere de vulcanizare etc.

Fiind ”specialiști în înșurubare” știm cum să abordăm și să rezolvăm orice problemă legată de înșurubare.

De asemenea, furnizăm soluțiii inovatoare și cost-eficente, soluționăm  în mod eficient toate nevoile și problemele clienților noștri prin intermediul serviciilor  pre- și postvânzare.

Proiectarea și executarea soluțiilor pentru nevoi specifice, de la unități simple până la unități complexe este nu numai munca noastră: este misiunea noastră.

Existăm datorită clienţilor noştrii şi prin urmare nu suntem niciodată prea ocupaţi pentru a le înţelege şi satisface cerinţele. Tot ceea ce facem stă sub semnul calităţii, consecvenţei, dinamismului, deschiderii faţă de noutăţi, grijii faţă de client. Ne străduim să ne dezvoltăm şi perfecţionăm continuu pentru a putea oferi produsele şi serviciile solicitate, la un nivel calitativ superior.